• понеділок

    30 вересня, 2024

  • 20.6°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 30 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 20.6° Похмуро

На Миколаївщині судитимуть жінку, яка займалась збутом амфетаміну

Миколаївська обласна прокуратура затримала жінку, яка  протягом тривалого часу займалась незаконним придбанням, зберіганням та збутом амфетаміну.

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

За даними слідства, 38-річна жителька смт Ольшанське Миколаївського району замовляла через інтернет спеціальні речовини, з яких надалі виготовляла амфетамін та збувала серед знайомого кола осіб. Крім того, жінка відправляла товар поштовим сервісом  маскуючи під харчові продукти.

— Під час санкціонованих судом обшуків у зловмисниці правоохоронці вилучили амфетамін, електронні ваги, ізоляційні стрічки, зіп-пакети, у які вона фасувала наркотичний засіб, різноманітні колби, речовини та інші докази причетності жінки до злочинної діяльності. Усе вилучене направлено на експертне дослідження., — йдеться в повідомленні.

Як зазначають правоохоронці, вартість однієї «дози» сягала 600-700 гривень.

За вчинення злочину зловмисниці загрожує до десяти років позбавлення волі.

Наразі, суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту строком на 60 діб з можливістю внесення застави понад 160 тисяч гривень.

Нагадаємо, нещодавно у Миколаєві затримали офіцера поліції, який продавав наркотичні та психотропні речовини, такі як канабіс та амфетамін. 

Читайте також: