• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13° Ясне небо

На Миколаївщині автомобіль з’їхав із дороги та загорівся, водій загинув

На Миколаївщині вчора, 26 вересня, приблизно о 17:50 на автодорозі «Очаків – Чорноморка – Осетрівка – Рівне» сталося смертельне ДТП.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області. 

За попередніми даними, 43-річний водій Opel Omega, рухаючись із селища Чорноморка Миколаївського району, не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся із деревом, після чого сталося загоряння транспортного засобу. 

Від отриманих травм водій згодом помер у медичному закладі.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини та причини автопригоди.

Нагадаємо, 23 вересня у Новій Одесі троє людей постраждали під час зіткнення мотоцикла Honda та легкового автомобіля ВАЗ. тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості отримали: 57-річний водій легковика, його  7-річний пасажир та 32-річний водій мотоциклу. Поранених госпіталізували.

Раніше, 22 вересня, у Корабельному районі Миколаєва на зупинці Універсам сталася аварія. Легкове авто Chevrolet Aveo зіштовхнувся з мопедом. Водія мопеда госпіталізували з тілесними ушкодженнями середньої тяжкості.

Також у Миколаєві на перетині вулиць Крилова та Білої зіткнулись автомобіль Nissan Rogue та мотоцикл Viper, постраждали двоє підлітків.

Читайте також: