• неділя

    6 жовтня, 2024

  • 19.6°
    Слабкий дощ

    Миколаїв

  • 6 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 19.6° Слабкий дощ

Гайду про аграріїв Миколаївщини: «Справжні герої працюють на свій страх і ризик»

Голова комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики Олександр Гайду у програмі «Діалог» на ТРК «МАРТ» розповів, над якими напрямами підтримки українських аграріїв працює комітет.

— У той момент, коли була посівна, завдання всього аграрного комітету було стимулювати наших аграріїв взгалі проводити посівну. Тому що тоді дуже багато з них запитували «а чи треба сіяти?». Сьогодні наше завдання допомогти аграріям вивезти зерно. Потім наступне завдання – допомогти аграріям прибрати, потім знову посіяти. Ми йдемо поетапно і аграрний комітет працює над цим, – каже Олександр Гайду .

За словами нардепа, комітет працює над налагодженням логістики та можливістю максимальної переробки продукції.

— Найскладніше – це логістика, бо аграрії – молодці, красені, справжні герої. Я зараз особливий акцент роблю на аграріях Миколаївської області, які під обстрілами, на замінованих полях працюють на свій страх та ризик, – каже Олександр Гайду.

Він додав, що Комітет також працює над питанням допомоги українським аграріям: програми держпідтримки, пільгові кредити, дотації.

Нагадаємо, що народний депутат України, голова комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики Олександр Гайду має намір зайнятися розвитком рибної галузі .

Читайте також: