• субота

    5 жовтня, 2024

  • 20.3°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 5 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 20.3° Похмуро

Замазєєва оголосила про початок роботи Офісу відновлення на Миколаївщині

Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва повідомила, що розпочинає роботу Офіс відновлення Миколаївщини. Офіс розробляє стратегію відбудови регіону та працює у співпраці з представниками Королівства Данії, з якими раніше було досягнуто домовленості про допомогу відбудови Миколаївщини.

На робочій нараді з Віталієм Кімом та Олександром Сенкевичем обговорили перші етапи покрокової концепції роботи Офісу, повідомляє пресслужба голови облради.

— Перший крок розробити дорожню карту та погодити її з представниками Королівства Данії, — розповіла Ганна Замазєєва.

До роботи планується залучити представників за напрямками від обласної ради, ОВА та мерії. Над стратегією будуть працювати експерти різних галузей з урахуванням потреб територіальних громад області.

— Обласна та місцева влада знаходиться у постійному діалозі з колегами з Данії, та робимо усе, щоб наша співпраця була якомога ефективнішою. Адже йдеться не тільки про відбудову, а й про подальший, післявоєнний, розвиток економіки регіону, — акцентувала Ганна Замазєєва.

Нагадаємо, раніше Ганна Замазєєва обговорила з представниками Координаційного штабу удосконалення роботи з родинами полонених.

Читайте також: