• неділя

    6 жовтня, 2024

  • 18.5°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 6 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 18.5° Похмуро

Замазєєва повідомила про створення Телеграм-каналу Консультаційного центру з питань поводження з військовополоненими

Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, яка є уповноваженим представником Консультаційного центру Координаційного штабу ППВ у Південному регіоні, повідомила про створення Телеграм-каналу Консультаційного центру Координаційного штабу Південного регіону.

Про це Ганна Замазєєва написала у своєму фейсбуці.

«Друзі, відтепер уся важлива і корисна інформація про діяльність нашого Консультаційного центру в одному місці. Усе задля зручності рідних наших Захисників та Захисниць!», - написала Ганна Замазєєва.

У новому телеграм-каналі можна знайти інформацію про діяльність Консультаційного центру та Координаційного штабу на Півдні України, законодавчі ініціативи, які стосуються питань військовополонених, посилання на законодавчі документи та міжнародне гуманітарне право з поясненнями; детальну інформацію про гуманітарну допомогу родинам військовополонених;інформацію про діючі соціальні програми, якими можуть скористатися рідні захисників; анонси про робочі зустрічі з представниками залучених організацій, органів місцевого самоврядування тощо;звіти про проведену роботу. 

Пресреліз

Читайте також: