• субота

    5 жовтня, 2024

  • 19.1°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 5 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 19.1° Мінлива хмарність

Домбровська вважає, що треба жорсткіше контролювати присутність депутатів на сесіях

Голова фракції «Слуга народу» в Миколаївській міській раді Тетяна Домбровська вважає необхідним посилити контроль за відвідуванням депутатами сесій. 

Про це йшла мова в ефірі програми «Діалог» на телеканалі «МАРТ»

— Я вважаю, що треба обов’язково брати участь у сесіях, все ж таки, депутати — це обрана посада. Хоч ця посада і громадська та не передбачає зарплату, як багато хто вважає. Проте, люди, коли ідуть на вибори, беруть на себе зобов’язання працювати.

Тому, якщо сесія онлайн, якщо немає поважної причини, депутат має бути присутнім на засіданні. Мені здається, що було б добре, якщо жорстокіше за цим слідкували. І я як голова фракції за цим дуже слідкую. У нашій фракції все добре, ми максимально присутні завжди на сесії. я вважаю, що це має бути жорстко: немає поважної причини, будь ласка, пояснювальна записка, якщо немає. Це ж не робота. Люди повинні бачити, що депутат працює, а не просто: прийшов чи не прийшов, коли захотів, - вважає Тетяна Домбровська.

Раніше повідомлялось, що депутатка Миколаївської міської ради Тетяна Домбровська вважає, що бюджет 2023 року Миколаєва, який спрогнозувала міська рада, віртуальний, але відповідальність за його виконання — на виконавчій владі та міському голові Олександрі Сєнкевичу.

Читайте також: