• субота

    5 жовтня, 2024

  • 21.7°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 5 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 21.7° Мінлива хмарність

«Таке братерство міських голів», — Сєнкевич розповів про співпрацю з мерами інших міст під час війни

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич вважає, що серед мерів українських міст під час війни склалося певне братерство, яке допомагає разом долати проблеми.

Про це він сказав в інтерв’ю проєкту «У ліжку», пишуть «НикВести».

— Міські голови між собою дуже співпрацюють. Коли в нас не було достатньо людей, щоб забивати всі вікна фанерою після щоденних бомбардувань, звернувся до асоціації міст. До нас перші команди приїхали з Івано-Франківська. Де Миколаїв, а де Івано-Франківськ? Потім у нас були Чернівці, Житомир, Славутич, Одеса, Чорноморськ, різні команди. Міські голови телефонували мені ще після того і казали: «Тобі надсилати?». Житомир двічі був, Сергій Сухомлин надсилав мені команди. Бачите, таке типу братерство міських голів? У кожного з нас схожі проблеми, менші, більші, повноваження, але всі ми розуміємо, що місцеве самоврядування — ключ до майбутнього успіху нашої держави. І реформа децентралізації показала це, — відзначив Олександр Сєнкевич.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич і мер Житомира Сергій Сухомлин

Нагадаємо, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич збирається балотуватися на ще один термін.

Також повідомлялося, що мер Миколаєва Олександр Сєнкевич не виключає звільнень чи перестановок у виконавчих підрозділах міської ради.

Читайте також: