• четвер

    3 жовтня, 2024

  • 19.9°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 3 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 19.9° Переважно ясно

У «Дії» з'явилася нова послуга для водіїв

У мобільному застосунку «Дія» з’явилася оновлена версія послуги автомобільного шерингу, яка наразі знаходиться на стадії бета-тестування і дозволяє користувачам скасовувати доступ іншої особи до автомобіля.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров на своїй сторінці Telegram.

В першому варіанті роботи послуги, щоб поділитися автомобілем, користувачам доводилося надавати свій технічний паспорт, але тепер вони можуть скасувати шеринг, якщо він став неактуальним або якщо є бажання поділитися авто з іншою людиною.

У бета-тестуванні послуги беруть участь власник транспортного засобу та водій, якому надано доступ до машини. Обом користувачам необхідно мати «Дія.Підпис» та вже пошерене авто, щоб взяти участь у тестуванні. Після завершення тестування користувачі мають залишити відгук.

Автомобільний шеринг є надзвичайно зручною послугою, яка дозволяє поділитися своїм автомобілем з іншими людьми з будь-якого місця у світі. Особливо воно актуальне в умовах війни. За останні півроку понад 103 тисячі людей скористалися цією послугою.

Нагадаємо, що на порталі «Дія» можна буде подати заяву на реєстрацію шлюбу онлайн і одразу обрати місце та час, формат та зал, де пройде церемонія, а також додаткові послуги, які супроводжують захід.

Читайте також: