• понеділок

    30 вересня, 2024

  • 26.3°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 30 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 26.3° Переважно ясно

За добу на Миколаївщині через обстріли знищено або пошкоджено 46 цивільних об’єктів

Внаслідок ворожих обстрілів, з 19 по 20 липня, в Миколаївській області було пошкоджено або зруйновано 46 цивільних об’єкта, 8 з них — житлового фонду.

Загалом, за інформацією Миколаївської ОВА, станом на 20 липня в області пошкоджено частково або повністю 18310 об’єктів цивільної інфраструктури.

За даними Миколаївської обласної військової адміністрації, тривають роботи з відновлення газопостачання у населених пунктах, які постраждали внаслідок війни. Наразі без газопостачання перебуває 4306 споживачів.

Нагадаємо, в ніч проти 20 липня російські військові завдали ракетного удару по Миколаєву. Внаслідок влучання зруйновано триповерховий житловий будинок у центрі міста. В ДСНС повідомили про одного загиблого. Ще 19 осіб – постраждали, серед них пʼять дітей. 

Крім того, 19 липня, російські війська нанесли удар по центру міста Очаків. Внаслідок обстрілу ворог вдарив по пʼятиповерховому будинку в центрі міста

Також російські окупанти атакували курортну зону в районі Коблево Миколаївської області. Внаслідок обстрілів частково зруйнована одна з баз відпочинку, дві людини отримали поранення.

Читайте також: