• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13.6°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13.6° Ясне небо

На Миколаївщині за добу вогнеборці ліквідували девʼять пожеж

Протягом доби, 13 серпня, на Миколаївщині рятувальники загасили дві пожежі на території приватних домоволодінь та ще сім на відкритих територіях.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.

За даними рятувальників, у Первомайському районі, що на Миколаївщині виникла пожежа у приватному будинку. Вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу на площі 6 квадратних метрів. Як повідомляється, вона виникла через порушення правил використання побутових газових приладів

Ще одна пожежа виникла у житловому будинку Вознесенська. Вона була ліквідована на площі 5 квадратних метрів, причину займання ще не встановили.

Також вогнеборці загасили сім пожеж сухостоїв у Миколаївському, Вознесенському та Первомайському районах області. Загальна площа, яку пройшов вогонь склала понад 9 гектарів.

Причинами займань стали необережне поводження з вогнем, підпал, а також, в одному епізоді, потрапляння боєприпасів та уламків від них.

Нагадаємо, миколаївські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від муніципалітету міста Зіндельфінген Федеративної Республіки Німеччина.

Читайте також: