• неділя

    29 вересня, 2024

  • 18.4°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 29 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 18.4° Ясне небо

В Миколаєві ще у трьох навчальних закладах зроблять ремонти укриттів

У Миколаєві відбулася низка зустрічей народного депутата Олександра Гайду з батьківськими комітетами міських шкіл. Обговорили питання безпеки учнів під час навчального процесу, створення належних та комфортних умов та питання благоустрою територій.

Про це повідомляє пресслужба нардепа.

Батьки порушували низку нагальних питань, однак найбільше їх турбує облаштування укриттів.

— Навчальний рік вже розпочався. Однак наші школярі поки не можуть повернутися до навчальних закладів, адже в більшості шкіл немає безпечних та комфортних укриттів. Ми б хотіли, аби навчальний процес був налагоджений офлайн, однак для цього потрібно виконати ремонти в сховищах, – відзначили у батьківському комітеті в одній зі шкіл.

Олександр Гайду зауважив, що наразі за його сприянням ведуться ремонти у сховищах двох навчальних закладів. Однак потреба набагато вища.

— Ми розуміємо, що частина миколаївських шкіл потребують ремонтів в укриттях. Тому ми залучили наших партнерів, вони вже оголосили тендер на проведення відповідних робіт. Сподіваюся, що вже незабаром ми зможемо розпочати ремонти укриттів ще у трьох навчальних закладах Миколаєва, — зауважив Олександр Гайду.

Зазначається, що зараз у двох миколаївських закладах за ініціативи народного депутата Олександра Гайду завершується ремонт укриттів. Реконструкцію почали виконувати на початку липня, а восени сховища вже мають бути готові та й додатково їх оснастять необхідними меблями.

Раніше народний депутат Олександр Гайду відвідав один з миколаївських ліцеїв, де триває ремонт укриття.

Читайте також: