• субота

    28 вересня, 2024

  • 17.2°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 28 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 17.2° Ясне небо

До Миколаєва завітала команда музичного тревел-шоу «Як звучить Україна»

Третій випуск «Як звучить світ… Україна» організатори вирушили знімати в місто Миколаїв, яке раніше було містом наречених та кораблів, чорних ночей і білих акацій, а зараз — прифронтової зони та військових. До того ж знімальна група цього музичного тревел-шоу вже побувала в Києві, Одесі, Львові та Житомирі. 

Про це повідомляють автори проєкту «Як звучить світ… Україна».

Зазначається, що випуску розкриють як і чим живе, а головне — як звучить Миколаїв зараз, глядач дізнається у наступному випуску музичного тревел-шоу «Як звучить світ… Україна», авторами якого є Наталія та Євген Синельникові, творче подружжя співзасновниці й генеральної продюсерки креативної агенції BADOEV.ID та відомого українського режисера і ведучого «Орел і Решка», «Вдома краще», «Крафтові Мандри» й співзасновника YouTube-каналу «УкрЮтюбПроєкт».

Зокрема, ведучий проєкту, відомий саунд-продюсер та композитор Євген Філатов збере звуки історичних пам’яток Миколаєва, його «візитівок», за якими місто відоме на всю країну, та сучасних культурних закладів, як для дорослих, так і для дітей. 

З випуску глядачі дізнаються про роботу ДСНС міста, про трамваї та тролейбуси, що закривають життєво важливі потреби жителів, про розв’язання проблем, що виникли через постійні обстріли Росії, зокрема, які застосовують інноваційні методи для очищення солоної води, аби налагодити комфортне життя для містян. 

Також, автори проєкту знімуть унікальні кадри виступу військового оркестру 406 ОАБр імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова ВМС ЗСУ, який грав на зупинках громадського транспорту Миколаєва на честь Дня захисника та захисниці України.

«Це буде випуск, завдяки якому вся країна ще більше пишатиметься миколаївцями. Адже це дійсно сильні й сміливі люди, які попри всі тяготи продовжують творити, розвивати культурне життя міста і змогли згуртуватися та протистояти терору росіян. Буде цікаво, ви побачите Миколаїв з того боку, можливо, з якого не бачили в новинах», — прокоментували зйомки випуску автори проєкту «Як звучить світ… Україна».

Незабаром відео про Миколаїв буде у вільному доступі на YouTube-каналі «УкрЮтюбПроєкт».

Раніше повідомлялося, що у суботу 7 жовтня у Миколаєві на зупинках громадського транспорту зіграє військовий оркестр 406 ОАБр імені генерал-хорунжого Алмазова ВМС ЗСУ.

Читайте також: