• середа

    9 жовтня, 2024

  • 21.2°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 21.2° Похмуро

ЗСУ ліквідували понад 60 окупантів на півдні України за добу

Внаслідок атак українських захисників на півдні країни протягом 18 липня окупанти втратили 65 людей особистого складу та більше 10 одиниць техніки.

Про це повідомили  в Оперативному командуванні «Південь».

Два українських штурмовики вдарили по складу боєприпасів та скупченню ворожих сил в районі Снігурівки, Ворожий винищувач Су-35 з району Нової Каховки намагався атакувати ракетою «повітря-повітря» наші літаки, але успіху не мав. Наші авіатори впорались із завданням без втрат.

Загалом ракетним вогнем і артилерією «відмінусовано» 65 окупантів, комплексну апаратну зв’язку «Редут-2УС», 11 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Також наші ракетно-артилерійські підрозділи нанесли влучні удари по скупченню озброєння, ворожої техніки та складу боєприпасів в районі Райського Новокаховської громади, а також по складу боєприпасів в районі Берислава. Об’єкти знищено. Втрати уточнюються.

Раніше повідомлялося, що в тимчасово окупованій Снігурівці Миколаївської області російські військові обстріляли двір однієї з багатоповерхівок на околиці міста під час знімання пропагандистського ролику. Внаслідок обстрілу загинули чотири людини.

Читайте також: