• середа

    9 жовтня, 2024

  • 13.5°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 13.5° Ясне небо

Голова окупаційного «парламенту» Криму закликав захопити Миколаїв і Одесу — в ОП пообіцяли його «вилікувати»

Володимир Константинов

Голова «парламенту» тимчасово окупованого Криму Володимир Константинов закликав Росію розширити межі «спецоперації» на Миколаїв та Одесу.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у відповідь пообіцяв, що його «приведуть до тями» і притягнуть до відповідальності.

— Поки що ще не спійманий і не засуджений колаборант Костантинов, який іменує себе в кримінальній ієрархії «главою парламенту» окупованого Криму, до жаху російського контингенту, який шукає шляхи відступу з Херсона, закликає Москву розширити географію спецоперації на Миколаїв і Одесу, - написав Михайло Подоляк.

Як відзначив радник голови Офісу президента, Костантинов відкрито пропонує стерти з землі кілька великих українських міст й добровільно фіксує власний намір скоєння кримінального правопорушення.

— Лікуватимемо, приводити до тями і повертатимемо до життя шляхом тривалого ознайомлення з сотнями томів особистого кримінального провадження за статтею «державна зрада», закликів до масових вбивств і відкритим, публічним довгоочікуваним судом. Люди в білих халатах і мантіях вже в дорозі, - додав він.

Нагадаємо, генерал-майор Дмитро Марченко, який командував обороною Миколаєва на початку повномасштабної війни РФ проти України, тепер буде займатися посиленням роботи з партизанами у Миколаївській та Херсонській областях.

Читайте також: