• середа

    9 жовтня, 2024

  • 14.1°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 14.1° Ясне небо

Логвінов не виключає, що буде просити міськраду Миколаєва про допомогу перед опалювальним сезоном

Директор комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов ще не знає, чи буде звертатись до міської ради з проханням про фінансову допомогу, проте не виключає цього.

Про це йшла мова під час його інтерв’ю телеканалу НІС-ТВ.

Відповідаючи на запитання про те, чи підприємство звертатиметься за фінансовою допомогою до Миколаївської міськради, Микола Логвінов сказав, що ситуація буде зрозуміла ближче до старту опалювального сезону.

— Поки що не плануємо. Усі рішення прийматимуться десь за місяць до опалювального сезону. У нас основна проблема – це «Нафтогаз України», якому війна-війною, а вони намагаються грати у свою гру, вони виставляють кабальні умови. Потрібно думати, де брати цей ресурс, бо згідно з договором ми маємо розрахуватися з ними протягом 45 днів після місяця отримання газу. Я на 100% не розрахуюсь точно, тому що платежі будуть не найкращі та найслабші, - сказав Микола Логвінов.

Нагадаємо, директор комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов заявив, що мешканці міста добре платять за комунальними платежами. За його словами, за тепло рівень платежів становить 76 – 77%. Торік у цей період цей показник дорівнював 80%.

Читайте також: