• середа

    9 жовтня, 2024

  • 15.2°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 15.2° Ясне небо

Пропаганда РФ намагається змусити українців ненавидіти росіян ще більше, — Кім

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім заявив, що росіяни розповсюджують за допомогою ботів три наративи в в українсьокму інформпросторі.

Про це він сказав у відеозверненні.

Перший наратив, за його словами, — влада не працює. Другий — «катастрофа, все знищується. Миколаїв — другий Маріуполь. Давайте домовлятися з росіянами».

— Також мимо. Ми все це розуміємо, не працює ні на владу, ні на людей. Ми стійкі, ми терпимо, всіх переколошматимо, — сказав голова ОВА.

Третій — жорстокість російських військових, збільшення кількості обстрілів цивільної інфраструктури. Це, за словами Віталія Кіма, робиться, щоб змусити українців ненавидіти усіх росіян ще більше.

— Ми їх і так ненавидимо. Але це для того, щоб їхні російські солдати не здавалися в полон, боялися, що ми їх ростріляємо. Мы вас ненавидим, но ненавидим адресно. Мы всех установим, понесут ответственность те, кто отдают приказы, нажимают на кнопки, стреляют. А русские, которые в окопах сидят, сдавайтесь, не бойтесь. Мы не нарушаем конвенции, будем вас менять на наших ребят, — додав він.

Раніше Віталій Кім повідомив, що в Миколаївській області поки не має потреби розпочинати примусову евакуацію населення.

Читайте також: