• вівторок

    8 жовтня, 2024

  • 16.1°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 8 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 16.1° Ясне небо

«Треба шукати шляхи, як не обігрівати вулицю», — нардеп Чорноморов розповів про проблеми у підготовці до опалювального сезону в Миколаєві

Народний депутат Артем Чорноморов впевнений, що росіяни діють як справжні терористи. У ворога агонія. Вони випускають по Миколаєву нетипові снаряди, які все одно завдають багато шкоди.

Про це він наголосив під час  включення у національному марафоні «Єдині новини».

— Останнім часом по Миколаєву запускали ракети С-300. За задумом ці ракети для збивання ракет ворога, але росіяни вирішили використовувати їх не за призначенням. Наші військові вже знайшли і знешкодили значну частину цих пускових установок, — зазначив він.

Також він розповів і про підготовку до опалювального сезону у місті.

— Місцева влада каже, що буде займатися цим питанням у вересні, жовтні. Не впевнений у тому, що це вірна тактика, адже зазвичай підготовка до зими починається за півроку до старту опалювального сезону. Велике питання у тому, що майже тритина будинків без вікон. Тільки уявіть кількість тепла, яке буде просто втрачене. Ось ці питання треба вирішувати вже зараз. Шукати шляхи, як не обігрівати вулицю. Варіантом може стати створення локальних котелень, — впевнений Артем Чорноморов.

Нагадаємо, що народний депутат України Артем Чорноморов звернувся до Кабінету Міністрів з проханням переглянути Порядок використання грошей для громад. Там пообіцяли питання розглянути.

Читайте також: