• понеділок

    30 вересня, 2024

  • 20°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 30 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 20° Мінлива хмарність

Після вибухів у Криму сім'ї окупантів масово тікають з узбережжя Маріуполя, — радник мера міста

Сім'ї російських окупантів почали масово тікати з узбережжя біля Маріуполя. Це сталося після вибухів на аеродромі в Криму.

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

— Всі сім’ї військових окупантів після кримської бавовни терміново залишили узбережжя від с. Мелекіне до с. Б. Коса. При тому у гауляйтера Іващенко кількість охоронців зросла з 4 до 7. Страх панує серед колаборантів та верхівки маріупольських окупантів. І це — хороша новина, — написав Петро Андрющенко.

Він також розповів і про ситуацію в Маріуполі, зазначивши, що черги в місті скрізь.

— Маріуполь перетворено на справжню історичну реконструкцію СРСР. Навіть на вхід до магазину - черга...Маріупольский порт замер. Обіцяний паром ще жодного разу не зайшов в порт — і це гарна новина, — зазначив Петро Андрющенко.

Також радник мера і повідомив про стрілянину, яка сталася в районі Старого Криму.

— Знов через страх спротиву. Ще один збитий коптер росіян ДНРівцями. Координація дій окупантів між собою вражає, — пише Петро Андрющенко.

Він також повідомив, що в місті за тиждень зареєстровано ще 14 випадків гострої кишкової інфекції.

— З урахуванням 17 випадків на минулому тижні можна казати про наявність первих прямих ознак епідемічного розповсюдження інфекційної хвороби. За тиждень померло (відповідно до реєстрації в моргу) від «природніх» причин 178 людей, з них 43 в лікарнях. Рівень смертності продовжує зростати, — інформує радник мера Маріуполя.

Як повідомлялося, Вибухи на території військового аеродрому «Саки» призвели до падіння потужностей морської авіації РФ. Тепер російська сторона не вважатиме окупований Крим своїм «безпечним тилом».

Читайте також: