• вівторок

    8 жовтня, 2024

  • 19.1°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 8 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 19.1° Переважно ясно

«Я не хочу, щоб нашу війну сприймали за шоу», — Кім вважає важливою справою інформування західної аудиторії про стан справ у Миколаєві

Медіа мають утримувати фокус на Миколаєві і інших містах України, які страждають від російського вторгнення, щоб громадяни країн-союзниць не забували про війну у Європі.

Про це GlobalNews заявив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Керівник регіону підкреслив, що «українці рахують війну не у днях, а у жертвах», поки хтось сприймає обстріли та загибелі цивільних як звичайну інформаційну тему.

— Я не хочу, щоб  щоб люди в інших країнах сприймали нашу війну за шоу. Тож коли ти втомився від війни, ти не можеш просто вимкнути телевізор і війна щезне, — пояснив він свої переконання.

Політик задоволений пильністю городян, які уважно слідкують за потенціальними колаборантами або російською агентурою.

— Це добре, — наголосив Віталій Кім, додавши, що усі перевірки у місті виконають свою ціль, якщо вдасться вберегти хоча б одну людину від смерті.

Голова ОВА також розповів, що чати Telegram, у яких вказували дислокацію українських військових, почистили під час останньої довгої комендантської години.

Сьогодні керівник Миколаївщини також зазначив, що озвучена раніше інформація про 400 колаборантів, начебто виявлених під час довгої комендантської години у Миколаєві — не є коректною.

Читайте також: