• пʼятниця

    4 жовтня, 2024

  • 14.9°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 4 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 14.9° Похмуро

«Не викликаймо зайвої біди»: Кім повідомив, що в Миколаївській області ППО збило всі ракети

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім заявив, що ніхто не постраждав в результаті ракетних обстрілів, які відбулися вночі в Миколаївській області.

Про це він розповів у своєму Telegram-каналі. 

За його словами, окупанти навіть не запускали «Шахеди» в Миколаївську область. Віталій Кім, додав, що в Миколаївській області були збиті всі ракети, які окупанти запускали сьогодні вночі. 

— Що стосується ракетних обстрілів. в Миколаївській області все добре, все збили. Окупанти навіть не запускали до нас «Шахедів», бо, мабуть, знають, що не пропустимо. Але не будемо кликати зайву біду, – сказал він. 

Нагадаємо, що в ніч на 9 березня російські війська вчергове обстріляли територію України ракетами та випустили дрони-камікадзе.

Міністр енергетики України Герман Галущенко повідомив, що на ранок зафіксовано обстріли енергетичних об’єктів в Київській, Миколаївській, Харківській, Запорізькій, Одеській, Дніпропетровській та Житомирській областях.  Також за інформацією повітряного командування «Південь», вночі, 9 березня, підрозідлами протиповітряної оборони над Миколаївщиною знищено 9 ракет різного типу.

Читайте також: