• понеділок

    30 вересня, 2024

  • 26.1°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 30 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 26.1° Переважно ясно

Миколаївський криміналіст переймав досвід у своїх колег в Японії

Поліцейський криміналіст з Миколаєва пройшов навчання в Японії, для поглиблення своїх знань та обміну досвідом із японськими колегами.

Навчання проходили чотири дні, повідомила Поліція Миколаївської області.

З 10 по 14 липня десятеро представників криміналістичних підрозділів з Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Донецької, Луганської, Харківської, Сумської, Чернігівської та Київської областей відвідали місто Токіо у рамках підтримки Програми розвитку ООН та Уряду Японії.

— Метою цього навчального візиту є можливість поділитися знаннями та досвідом японської поліції щодо ефективної ідентифікації жертв, забезпечення збереження доказів під час розслідування злочинів, надання підтримки постраждалим та їхнім сім’ям, а також психологічної допомоги посадовцям, залученим до такої діяльності, — зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Кунінорі Мацуда.

Переймати досвід, зокрема від японських криміналістів, відправився разом із колегами з інших регіонів начальник відділу криміналістичного забезпечення СУ ГУНП в Миколаївській області Денис Скрипник.

Нагадаємо, що група українських пілотів також готується до початку навчань, які розпочнуться наприкінці літа в Данії.

Читайте також: