• четвер

    19 вересня, 2024

  • 15.8°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15.8° Похмуро

Миколаївець зберігав у своєму гаражі вибухівку та боєприпаси: йому загрожує до семи років в'язниці

Поліцейські затримали миколаївця, який незаконно зберігав у своєму гаражі вибухівку та боєприпаси. Чоловікові загрожує до семи років за ґратами. 

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.  

Фото: поліція Миколаївської областіФото: поліція Миколаївської області
Фото: поліція Миколаївської областіФото: поліція Миколаївської області
Фото: поліція Миколаївської областіФото: поліція Миколаївської області

Під час обшуку поліцейські знайшли 6 кілограмів тротилових шашок, 3 кілограми пластичної вибухової речовини, понад 70 одиниць підривників, 35 корпусів гранат РГД-5 та Ф-1, 34 гранатометних осколкових пострілів ВОГ-25, 29 підривачів УЗРГМ-2, 10 сигнальних мін та накольні механізми до них, 10 підривачів до протипіхотних мін, 5 малих прилипаючих мін, 5 одиниць зосередженого заряду, 4 протипіхотні міни МОН-50, 4 наземні та 3 реактивні сигнальні патрони, 3 ручні димові гранати РДГ-55 та РДГ-2Б, 2 одиниці пострілів ПГ-7 та стартові заряди до них.

Слідчі поліції затримали миколаївці у порядку статті 208 КПК України та повідомили йому про підозру за частиною 1 статті 263 КК України.

Нагадаємо, у гаражному кооперативі в одному з районів Миколаєва та неподалік дороги у Шевченківській громаді 2 квітня мешканці знайшли два касетних боєприпаси реактивної системи залпового вогню.

Читайте також: