• Воскресенье

    8 сентября, 2024

  • 16.8°
    Ясное небо

    Николаев

  • 8 сентября , 2024 сентября

  • Николаев • 16.8° Ясное небо

Цього літа для відпочинку будуть доступні внутрішні водойми Миколаївщини, — Кім

Під час туристичного сезону-2023 на території Миколаївської області для відпочинку будуть доступні внутрішні водойми, оскільки морські узбережжя будуть закриті через мінну загрозу.  

Про це на брифінгу Media Center Ukraine - Ukrinform повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім, пишуть «НикВести».

Він акцентував, що для відвідування також будуть недоступні ліси, які знаходились на лінії активних бойових дій.  

— Є певне зонування щодо можливості. Ліси, які були на лінії зіткнення і активних бойових дій, будуть заборонені для відпочинку через високу небезпеку. Території, які не були в окупації і не обстрілювалися, будуть дозволені для відпочинку. У нас таких багато.

Чорне море військові не дадуть використовувати цього курортного сезону через мінування, і я з ними погоджуюсь. Але внутрішні водойми на певних ділянках будуть доступні для того, щоб люди відпочивали, – повідомив Віталій Кім

Про туристичний сезон-2023 йдеться у статті «НикВести» «Чи існує туризм на Миколаївщині під час великої війни?».

Нагадаємо, очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що туристичний сезон у Миколаївській області 2023 року відбудеться частково, оскільки в регіоні досі є небезпечні для відвідування місця. Крім того, з початку великої війни туристичний потік в Миколаївській області знизився на 82%.

Читайте также: