• вівторок

    8 жовтня, 2024

  • 13.1°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 8 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 13.1° Мінлива хмарність

Росіяни вдарили гелікоптерами по Березнегуватській громаді, а у Шевченкіській пошкодили близько 40 будинків

Протягом середи, 31 серпня, російські війська інтенсивно обстрілювали Миколаївську область. За інформацією ОК «Південь»  ворог наніс авіаційний удар парою гелікоптерів Ка-52 по Березнегуватській громаді. Без жертв.

Також протягом минулої доби були обстріли прилеглих територій смт Березнегувате, сіл Висунськ та Кавказ. Інформація щодо наслідків обстрілів уточнюється, повідомили в Миколаївській ОВА.

Вчора протягом дня під ворожими обстрілами перебувала Шевченківська громада. У с-щі Любомирівка частково зруйновано адміністративну будівлю, школу, складські приміщення, пошкоджено біля 40 житлових будівель. У селі Вавилове пошкоджено господарські споруди, житлові будинки. Інформація про постраждалих не надходила.

Відбувалися і постійні ворожі обстріли Первомайської громади. У селі Новомиколаївка попадання переважно по відкритим територіям. Постраждалих немає. З 08:30 до 16:00 під ворожими обстрілами перебувало смт Первомайське. Внаслідок чого частково зруйновані житлові будинки та господарські споруди. Постраждалих немає.

Вдень, 31 серпня, об 11:30 зафіксовані обстріли Куцурубської громади. Влучання по відкритій териториторії, на поля, між населеними пунктами села Дмитрівка та села Солончаки. Постраждалих немає.

Вчора, 31 серпня, близько 15:30 та 00:00 були обстріли за межами села Широке Широківської громади. Пошкоджені сільгоспбудівлі та житловий будинок. Сьогодні, 1 вересня, близько 02:30 обстрілів зазнало села Червона Долина. Влучання було по відкритим територіям. Постраждалих немає.

Нагадаємо, нещодавно під час чергового ракетного удару по Миколаївщині російські війська «денацифікували» житловий будинок в одному із сіл. Мешканців будинку врятували морпіхи з 36-ї ОБрМП. Його співвласником виявився громадянин Росії Валерій Павлюк, який  показав те, що лишилося від його дому та емоційно звернувся до колишніх співгромадян.

Читайте також: