• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13.8°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13.8° Ясне небо

Смертельна аварія на Миколаївщині: водій збив жінку-пішохода і втік з місця події

Вчора, 12 жовтня, приблизно о 20:40 на 310 км автодороги Н-11 «Дніпро-Миколаїв» біля села Калинівка Воскресенської громади водій невстановленого транспортного засобу скоїв наїзд на пішохода, яка рухалася по узбіччю, та зник у невідомому напрямку.

Про це повідомляє Національна поліція Миколаївської області.

Зазначається, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого». 

Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення.

Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблої та обставини автопригоди.

Прикмети жінки: на вигляд 35-40 років, середньої статури, волосся темне довге.

Була одягнена у синю кофту, сині штани з білими вставками та білі черевики на шнурівці.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо особи загиблої жінки та про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефонами: 067-518-66-21, 102.

Нагадаємо, 10 серпня, в Миколаєві водій Volkswagen, рухаючись на великій швидкості по вулиці Велика Морська на смузі, відведеній для руху громадського транспорту, врізався в «Таврію». В середині легкового авто були двоє дітей — хлопчик та дівчинка близько 7 та 4 років. Остання в момент зіткнення вилетіла з машини на дорогу під ноги пішоходам

Варто зазначити, що в липні 2022 року голова Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив, що відбиратиме автомобілі у військових, які порушують правила дорожнього руху.

Також нещодавно, 1 вересня, у центрі Миколаєва, на перетині вулиць Пушкінської та Нікольської, Jeep Compass збив жінку, яка переходила вулицю пішохідним переходом.

Нагадаємо, що 5 вересня, о 21:30 на автодорозі Т-15-06 неподалік Первомайська сталось ДТП. Внаслідок аварії загинули водій автомобіля та пасажир. Водій легкового автомобіля Opel Vectra не впорався з керуванням та допустив з'їзд в кювет з подальшим перекиданням.

Раніше повідомлялося, що за 9 місяців поточного року патрульна поліція Миколаївської області зареєструвала 2224 ДТП, з яких 35% аварій з загиблими або травмованими.

Читайте також: