• неділя

    6 жовтня, 2024

  • 20°
    Легкий дощ

    Миколаїв

  • 6 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 20° Легкий дощ

Нардеп Копитін передав контррозвідникам та прикордонникам дрони

Народний депутат України Ігор Копитін провів зустрічі з представниками Державної прикордонної служби та Департаментом військової контррозвідки СБУ дрони для їхніх потреб.

Про це політик повідомив у своєму Телеграм-каналі.

«Провів робочу зустріч з головою Державної прикордонної служби України. Обговорили безпекову ситуацію на кордоні із божевільними сусідами та практичну підтримку для прикордонників від Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Також, спільно з фондом Ukrainian Freedom передали дрони для потреб ДПСУ», - написав Ігор Копитін.

Ще одна робоча зустріч відбулась з Департаментом військової контррозвідки СБУ. 

«За доброю традицією, разом з фондом Ukrainian Freedom передали дрони для потреб ДВКР. Я, як представник Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки — запитав у контррозвідників про … (засекречено, - прим.) та поцікавився про справи з …(засекречено, - прим.).  Контррозвідка доповіла, що питання з … (засекречено, - прим.) та… (засекречено, - прим.) — під повним контролем.  Працюємо далі. Разом переможемо!», - написав Ігор Копитін.

Раніше повідомлялось, що нардеп Ігор Копитін показав чат-бот для швидкого збору інформації про полонених українців.

Нагадаємо, народний депутат Ігор Копитін та начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов обговорили відкриття філії Координаційного центру поводження з військовополоненими у Миколаєві.

Читайте також: