• неділя

    6 жовтня, 2024

  • 20°
    Легкий дощ

    Миколаїв

  • 6 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 20° Легкий дощ

Демонтовані у Миколаєві кіоски почали використовувати в облаштуванні блокпостів

Демонтовані у Миколаєві кіоски «Позвони» почали використовувати для облаштування блокпостів. 

Про це повідомив миколаївець Євгеній Корольков на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що один такий кіоск надав Департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції міської ради. Після цього його відремонтували: вставили вікно, утеплили підлогу та замінили замок.

Розфарбувала кіоск миколаївська художниця Альона Мартинава, яка є співавтором муралів у Миколаєві, зокрема: «Скарбниця нашого міста», «Птиця-захисниця» та «Вільне місто – вільна Україна».

— Успішний кейс я вважаю, – додав Євгеній Корольков.

Нагадаємо, у Корабельному районі Миколаєва поблизу зупинки громадського транспорту 22 вересня встановили залізобетонне укриття. Це подарунок місту від одеського бізнесмена Анатолія Редера.

Внаслідок удару по цій зупинці 29 липня загинули восьмеро людей, ще понад десятеро отримали поранення різного ступеню важкості. 

Наприкінці серпня стало відомо, що у мікрорайонах Миколаєва, які найчастіше зазнають ворожих обстрілів, планують встановити зупинки-укриття за прикладом Харкова. Ме Олександр Сєнкевич повідомив, що укриття, які планують незабаром встановити на зупинках в Миколаєві, будуть більшими та міцнішими ніж те, яке встановили у Корабельному районі.

Читайте також: