• субота

    5 жовтня, 2024

  • 17.3°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 5 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 17.3° Мінлива хмарність

«Таких планів немає, пропозицій теж не було», — Кім про роботу в Офісі Президента

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім поки не хотів би перейти працювати в Офіс Президента та сподівається, що голова держави задоволений його роботою на чинній посаді.

Про це, як пишуть «НикВести» він сказав в інтерв’ю Василю Голованову.

Віталій Кім прокоментував звільнення голів обласних військових адміністрацій, відзначивши, що його це не стосувалося.

— Ні, це мене не стосувалося. Я про це дізнався під час цих кадрових змін. Сподіваюся, що моєю роботою задоволені. Тому не було зі мною ніяких обговорень, — сказав очільник ОВА.

Володимир Зеленський і Віталій Кім

На питання, чи готовий він перейти працювати в ОП, як його київський колега Олексій Кулеба, Віталій Кім відповів, що таких планів поки не має. Він додав, що міг би на це погодитися, але лише після того, як закінчиться війна та повноцінно запустяться процеси відновлення Миколаївщини.

— Якщо б президент сказав — я би зробив усе. Але я вважаю, що у мене тут є незакінчене завдання, я свою область дуже люблю. Я хочу, щоб вона, по-перше, вийшла переможницею разом з усією країною, а по-друге, запустити процес відновлення. Я зараз глибоко в процесах, треба їх завершити або передати комусь. Але таких планів немає, пропозицій теж не було, — додав він.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав укази про звільнення голів п'ятьох обласних військових адміністрацій — Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Сумської та Херсонської.

Читайте також: