• пʼятниця

    4 жовтня, 2024

  • 22.8°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 4 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 22.8° Мінлива хмарність

Рішення про складення мандата депутата міськради Миколаєва не пройшло профільну комісію — утрималися депутати від «ОПЗЖ»

Проект рішення про дострокове припинення повноважень депутата Миколаївської міської ради Олега Третяка не пройшов профільну комісію з питань законності.

Про це пишуть «НикВести».

Як відомо, депутат Миколаївської міської ради від забороненої партії «Опозиційна платформа — За життя» Олег Третяк написав заяву про складення депутатських повноважень.

Це питання було розглянуто під час засідання депутатської комісії міськради з питань законності та гласності, яке відбулось сьогодні, 21 лютого.

Прозвучало, що відповідне звернення від депутата надійшло до апарату міської ради Миколаєва 6 лютого.

Згідно з законодавством, депутати міської ради мають погодити це рішення та направити відповідне звернення до виборчої комісії.

Проте під час голосування питання не набрало більшості голосів.За інформацією НикВести, проголосували лише депутати Олені Кісельова та Тетяна Домбровська. Присутні на засіданні Артем Ільюк та Владлена Транська, які були обрані від «ОПЗЖ», утрималися від голосування.

На момент обрання депутатом Миколаївської міськради у 2020 році, Олег Третяк працював на підприємстві «Морський спеціалізований порт «Ніка-Тера», де очолював відділ охорони. Входить до складу земельної комісії міської ради.

Нагадаємо, троє депутатів Первомайської міської ради в Миколаївській області написали заяви про складання повноважень

Читайте також: