• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

У Баштанці за ₴600 тисяч відремонтують підвал дитячого садка «Ягідка»

Фото ілюстративне

У Баштанці збираються відремонтувати підвальне приміщення у дитячому садочку «Ягідка».

Про це свідчать дані системи електронних закупівель ProZorro, повідомляють «НикВести».

Відділ освіти, молоді та спорту виконкому Баштанської міської ради має намір витратити на роботи 631 тисячу 711 гривень.

За ці кошти підрядник має обшити стіни та стелю приміщення гіпсокартоном, розібрати старе цементне покриття підлоги, облаштувати гідроізоляцію, вмонтувати світильники, вимикачі та обладнання, необхідне для проведення електрики. Усі роботи мають бути виконані до 20 грудня 2023 року.

Аукціон запланований на 18 жовтня.

Раніше повідомлялося, що на Миколаївщині відремонтують ще одне сховище у навчальному закладі. Березанська селищна рада замовила ремонт підвалу за 3,6 мільйонів гривень.
Нагадаємо, що управління освіти Миколаївської міськради оголосило тендер на облаштування та ремонт укриття в Миколаївській гімназії № 29.

Раніше повідомлялося, що Департамент містобудування, архітектури, капітального будівництва та супроводження проєктів розвитку Миколаївської ОВА оголосив тендер на реконструкцію поліклініки Баштанської багатопрофільної лікарні.

Нагадаємо, що Миколаївський міський палац культури «Молодіжний» оголосив тендер на ремонт приміщення під укриття у концерт-холі «Юність» за 900 тисяч гривень.

Читайте також: