• середа

    9 жовтня, 2024

  • 15.1°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 15.1° Ясне небо

Через загрозу на півдні: прощання з подружжям Вадатурських відбудеться у Києві

Церемонія прощання із Героєм України, генеральним директором ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексієм Опанасовичем Вадатурським та його дружиною Раїсою Михайлівною Вадатурською відбудеться у Києві.

Про це повідомляється на сторінці «Нібулону» в Facebook.

Церемонія відбудеться в п’ятницю, 5 серпня.

«Через підвищений рівень загроз на Півдні України прощання проходитиме в Києві у Володимирському кафедральному соборі з 13.30 до 16.00 (бульвар Тараса Шевченка, 20)», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що внаслідок масованого нічного обстрілу Миколаєва російськими військами загинув Герой України, власник компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський разом з дружиною Раїсою.

Радник Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що власника компанії «Нібулон», Героя України Олексія Вадатурського було вбито навмисно. Впевнений удар по будинку було наведено та скориговано.

Крім того, Офіс генпрокурора розглядає версію про цілеспрямованне вбивство Вадатурського.

Також при зустрічі з журналістом Le Monde Олів'є Труком, загиблий Олексій Вадатурський згадував, що російська армія мала плани на його вбиство.

Однак голова Миколаївської ОВА Віталій Кім не впевнений, що росіяни навмисне цілили у будинок власника «Нібулону» Олексія Вадатурського.

Читайте також: