• вівторок

    8 жовтня, 2024

  • 20.2°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 8 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 20.2° Мінлива хмарність

Колаборанту Сальдо стало гірше, про його лікування знає лише вузьке коло лікарів

Так званий голова тимчасової адміністрації Херсонської області Володимира Сальдо вже 17 днів перебуває у важкому стані в токсикореанімації інституту імені Скліфосовського.

За інформацією «Бази», про лікування Сальдо знає лише вузьке коло лікарів.

Повідомляється, що його отруєння ускладнилося тромбоемболією легеневої артерії (закупоркою артерій тромбами). Лікарі не приходять до нього під час загального обходу — щоденного огляду Сальдо проводить директор інституту.

Як зазначає головний редактор херсонського видання «Мост» Сергій Нікітенко, самі окупанти вже повідомили, що стан Володимира Сальдо погіршився.

— Росіяни через свою  ФСБшну «Базу» повідомили, що Сальдо ще живий, але йому стало гірше. До цього вони розповідали, що він йде на поправку. Зараз Сальдо стає гірше. Скоріш за все нас готують, що Сальдо буде новим Жириновським. Я думаю, що його тривала хвороба — це спроба відволікти від того, що відбувається в Херсоні , — зазначив він. 

На початку серпня Володимир Сальдо заявив, що лягає до лікарні, а свої «повноваження» передає «виконувачу обов'язків» Сергію Єлісєєву. Згодом з'явилася інформація, що Сальдо перебуває в комі.

15 липня радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань заявив, що Сальдо може перебувати в комі.

13 липня з'явилася інформація, що Сальдо, ймовірно, потрапив до лікарні. Це може бути пов'язане з онкологічними проблемами.

Колаборант постійно лікувався в Ізраїлі, а після тимчасової окупації області якісна медицина практично зникла.

20 серпня окупанти повідомили, що гауляйтер окупованої частини Херсонської області Володимир Сальдо нібито почувається краще.

Також повідомлялося, що російські окупанти мають намір призначити гауляйтером захопленої частини Херсонської області мера Краснодара Андрія Олексієнка.

Читайте також: