• пʼятниця

    4 жовтня, 2024

  • 19.2°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 4 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 19.2° Мінлива хмарність

У Снігурівці окупанти влаштовували катівню у відділку поліції

Голова Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта розповів про катівню, яку окупанти розмістили у відділку поліції.  

Про це Іван Кухта розповів в інтерв’ю на телеканалі «НІС-ТВ».

— В Снігурівський райвідділок поліції вони доставляли наших хлопців із територіальної оборони, колишніх АТОвців. Там їх допитували. Потім доправляли їх до Херсону, Скадовську, Каховки, — зазначив він.

Також відомо про зниклих чоловіків із Горохівської  та Широківської громад, деякі наразі вважаються зниклими, деяких знайшли мертвими.

— Є різна інформація. Є хлопці з Горохівської громади. Там мисливці були взяті в полон, декілька хлопців повернулися. Решту знайти не можемо. По Широківській територіальній громаді знайшли трьох закатованих, місцеві показали де хлопці були закатовані, — розповів  Іван Кухта.

Голова Снігурівської міської військової адміністрації зазначає, що поки вся територія Снігурівщини не обстежена, адже поки там співробітники ДСНС займаються розмінуванням. Він не виключає, що на цих територіях можуть бути поховання закатованих окупантами місцевих.

Раніше Іван Кухта розповів про те, що через зруйновані росіянами мостові переходи на Снігурівщині ускладнена робота з доставки гуманітарної допомоги до сіл району.

Читайте також: