• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.1° Похмуро

Скрізь бруд, сміття та поламані лавки: миколаївці поскаржилися на ще один занедбаний дитячий майданчик

Миколаївці скаржаться на стан дитячого майданчика по Центральному проспекту. Гойдалки потребують ремонту, а територія навколо закидана сміттям.

Про це написала Натела Хоменко у фейсбук-групі «Contact Center при Миколаївській міській раді».

Жінка опублікувала фотографії майданчику. На них видно, що гірка та гойдалки недоглянуті, а навкруги розкидане сміття. Також поблизу майданчика стоять поламані лавки.

«Центр міста. Центральний проспект 24, двір прямо на проспекті. Ось така картина щодня. Скрізь бруд, сміття, на дитячий майданчик поглянути страшно, не те щоб там дитина грала! Розбиті гойдалки, дошки, іржаві розламані лавки», — написала місцева мешканка.

Також жінка поскаржилась на невідомі пігулки та шприці, які знаходять у дворі місцеві.

Нагадаємо, що мешканці Миколаєва просять привести до ладу занедбаний дитячий майданчик в Інгульському районі.

Раніше миколаївці поскаржилися на стан дитячого майданчика в Ракетному Урочищі по вулиці Привільній, 73А. За словами місцевих мешканців, діти травмуються об гірку.

Також миколаївець поскаржився на незадовільний стан дитячого майданчику у ДМ «Казка». Він звертався з проханням провести там ремонт та модернізацію, на що адміністрація «Казки» повідомила, що за результатами перевірки дитячий майданчик «є цілком безпечним» для відвідування дітей.

Наприкінці липня дитячий майданчик огородили обмежувальною стрічкою. У дитячому містечку «Казка» ще не можуть назвати точну дату, коли буде відновлено поламаний дитячий майданчик.

Читайте також: