• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.1° Похмуро

До Дня Десантно-штурмових військ миколаївським десантникам вручили 15 сертифікатів на придбання житла

21 листопада в Україні відзначається День Десантно-штурмових військ. «Завжди перші» — їхній девіз, і ці мужні воїни виправдовують його на 100 відсотків. У цей день миколаївських десантників вітав міський голова Олександр Сєнкевич.

Про це повідомили у Миколаївській міській раді.

«Хочу привітати вас з цим святом, побажати вам міцного здоров'я і життя. А також щоб ви перемогли всіх наших ворогів. Впевнений, кожен з вас уже здобув свою маленьку перемогу на фронті. А наша велика перемога складається саме з таких кроків», — зазначив він.

Мер додав, що сьогодні Збройні Сили України — беззаперечні герої для кожного українця.

Подякував міський голова десантникам і від імені всієї громади Миколаєва, вручивши 15 сертифікатів на придбання квартир.

Олександр Сєнкевич нагадав, що програма з придбання житла була прийнята таким чином, щоб всі військовослужбовці, які служать у Миколаєві і сплачують військове ПДФО до бюджету міста, отримали достойну винагороду.

Важливо зазначити, що міська рада не обирає військових, яким будуть вручені сертифікати. Їх перелік надає військова частина і погоджує його з керівником гарнізону.

Мер Миколаєва додав, що програму зробили максимально відкритою, і анонсував, що в планах міської влади продовжувати надання квартир військовим.

«Все буде залежати від фінансування, але ми хочемо, щоб ви залишалися тут, щоб ваші родини жили в місті Миколаєві. І головне — ми даємо вам можливість обрати житло, яке ви хочете придбати, адже передаємо фінансовий сертифікат, а не купуємо для вас квартири. Ви самі гідні обрати те житло, які ви хочете мати зі своїми родинами. Щастя вам і вашим родинам у вашому новому житлі», — зазначив він.

Особливо зворушливо було, коли військові виходили на сцену разом з дружинами та дітками. За тих десантників, які наразі знаходяться у відрядженні чи на лікуванні, сертифікати отримали їхні рідні.

Нагадаємо, Миколаїв став першим містом України, що започаткувало програму забезпечення житлом військовослужбовців ЗСУ. Програму розробляли спільно з військовими, щоб максимально врахувати їхні потреби.

Нагадаємо, що у Миколаєві вже реалізували 263 мільйони гривень компенсації на придбання житла для військовослужбовців.

Відповідно до Закону України «Про медіа» та Закону України «Про рекламу» цей матеріал був опублікований або на правах реклами, або в партнерстві офіційного органу державної влади, муніципальної інституції, громадської організації тощо, або їх посередника з ПП “НикВести Продакшн”, яке керує онлайн-медіа “НикВести”. Зміст матеріалу є виключною відповідальністю автора в особі Пресслужба Миколаївської міської ради.

Читайте також: