• вівторок

    1 жовтня, 2024

  • 19°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 1 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 19° Похмуро

У Миколаєві пройшов відкритий чемпіонат міста з єдиноборств

У Миколаєві відбувся відкритий чемпіонат міста з єдиноборств, у якому брали участь 220 спортсменів. Вони змагалися в різноманітних видах єдиноборств, таких як кікбоксинг ВАКО, кікбоксинг ВТКА, кіокушинкай карате та змішані єдиноборства ММА.
 
Про це повідомили в прес-службі управління у справах фізичної культури та спорту Миколаївської міської ради.  
 
Змішані єдиноборства ММА зібрали найбільшу кількість учасників — 98 спортсменів з усієї Миколаївської області. У поєдинках з ММА брали участь представники різних команд, зокрема  м.Миколаїв ДЮСШ з Єдиноборств, Миколаїв «ММА CLUB NIKOLAEV», СМТ Криве Озеро «ММА Характерник», Первомайськ, Вознесенськ СК «ФАНАТ», Баштанка «Valhala MMA Team». Всього в октагоні було проведено 78 поєдинків.
 


Кікбоксери продемонстрували свою майстерність в різних номінаціях, зокрема в музичних вправах, кік-лайт та лоу-кік. Команди з різних міст та районів приєдналися до змагань з кікбоксингу, серед яких були ДЮСШ з єдиноборств Новий Буг, Херсон, Вознесенськ, ПГТ Єланець, СК «Оріон», ДЮСШ «Олімп», Dibrova team та БК «Тигр».

У розділах куміте та ката відбулися захоплюючі змагання з кіокушинкай карате, в яких взяли участь 40 спортсменів. Учасниками змагань були ДЮСШ з єдиноборств у Миколаєві, Команда Нова Одеса, СК «Ілля Муромець» та Семидо.

Нагадаємо, що збірна України зі стрибків у воду, в складі якої виступають двоє миколаївців, завоювали перше місце у змаганнях на Європейських іграх.

Читайте також: