• пʼятниця

    4 жовтня, 2024

  • 18.9°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 4 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 18.9° Похмуро

«Миколаївводоканал» зазнав збитків у ₴50 млн через обстріли російських військових

З початку повномасштабної війни, через обстріли російських військових об'єктів «Миколаївводоканалу», підприємство зазнало збитків у розмірі 50 мільйонів гривень.

Про це в п'ятницю, 3 березня, повідомив гендиректор «Миколаївводоканалу» Борис Дуденко під час спілкування з журналістами, пишуть «НикВести».

Борис Дуденко розповів, що протягом року водоканал, публікував інформацію про наслідки влучання по об'єктах, як постраждали наші працівники, наша техніка та обладнання.

— Від прямих ушкоджень наші об'єкти «Миколаївводоканалу» постраждали близько на 50 мільйонів гривень, але ця сума дуже відносна, тому що нараз ми не можемо до кінця порахувати, на яку суму нам доведеться витратити, для того, щоб відновити нашу систему після використання цієї солоної води, – розповів Борис Дуденко. 

Нагадаємо, що директор «Миколаївводоканалу» Борис Дуденко розповів, що тарифи на водопостачання та водовідведення для споживачів Миколаєва наразі не відповідають економічному обґрунтуванню. Міськрада щомісяця виділяє 25 мільйонів гривень, щоб запобігти підвищенню тарифів на воду. 

Читайте також: