• четвер

    19 вересня, 2024

  • 20.2°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 20.2° Переважно ясно

В трьох школах Миколаєва облаштують укриття за кошти Данського Червоного Хреста

У Миколаєві в трьох закладах освіти облаштують укриття за участі Червоного Хреста України та королівства Данії. Сума робіт лише з цих об'єктів перевищить 7 мільйонів гривень.

Про це повідомив голова оперативного штабу Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Аркадій Дабагян.

Цього тижня відбулася зустріч із керівниками управління освіти міської ради та департаменту освіти ОВА, а також директорами трьох миколаївських шкіл, в яких будуть облаштовані укриття для дітей та вчителів. 

На черзі облаштування укриттів у закладах охорони здоров’я Миколаєва.

— Данський Червоний Хрест виділяє кошти загальним бюджетом для Миколаєва, впроваджує цю програму через наш обласний червоний хрест, а вже оперативний штаб веде перемовини з мером міста і визначаємо важливі напрямки для роботи. Ми проводимо попередню роботу, наприклад, розробляємо кошториси та інших документів, — розповів в коментарі «НикВести» Аркадій Дабагян.

Нагадаємо, що в освітніх закладах Миколаєва продовжують облаштовувати укриття для школярів на період старту офлайн-навчання. Журналістам показали стан та готовність двох таких укриттів в ліцеї та гімназії Миколаєва.

Крім того, у житлових будинках Миколаєва до кінця року обіцяють відремонтувати 23 укриття. Наразі фахівці виконують роботи у двох об’єктах на проспекті Центральному.

Читайте також: