• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13.5°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13.5° Ясне небо

У первомайському ліцеї «Ерудит» за ₴33 млн побудують бомбосховище

Ліцей "Ерудит"

У первомайському ліцеї «Ерудит» до кінця 2024 року планують побудувати нове укриття.

Про це, як пишуть «НикВести», свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro.

Замовником робіт виступає Департамент містобудування, архітектури, капітального будівництва та супроводження проектів розвитку Миколаївської ОВА. Вартість будівництва — 33 мільйони 262 тисячі 200 гривень.

В технічному завданні вказано, що підрядник повинен побудувати бомбосховище з усіма необхідними комунікаціями. Також передбачено блискавкозахист, пожежну сигналізацію. Крім того, передбачено роботи з благоустрою території.

Раніше Управління освіти Первомайської міськради в Миколаївській області уклало договори на виготовлення проєктно-кошторисної документації будівництва укриттів на території двох шкіл. Мова йде про гімназію №4 та ліцей «Ерудит». Кожен проєкт коштує 402 тисячі гривень. 

Також повідомлялося, що відділ освіти, молоді та спорту Коблівської сільської ради оголосив тендер на будівництво протирадіаційного укриття на території місцевого ліцею за 36 мільйонів 53 тисячі 250 гривень.

Нагадаємо, з вересня 2023 року у Миколаєві планують відкрити для навчання офлайн близько 13 шкіл. У деяких освітніх закладах батьки зможуть самостійно обирати, відпускати дітей на навчання до закладу чи залишити на дистанційному. Згідно з моніторингом Управління освіти міської ради серед школярів, 65% з них бажають навчатися очно.

Для початку навчального року в офлайн-форматі Управління освіти міської ради оголошує тендери на влаштування у школах укриттів. Так, укриття в школі №23 відремонтують за 2,2 мільйони гривень.

Читайте також статтю «НикВести» «Загрози та виклики перед початком навчального року: чи повернуться діти за парти в Миколаєві».

Читайте також: