• субота

    5 жовтня, 2024

  • 24.1°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 5 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 24.1° Переважно ясно

В Миколаєві зі стін нещодавно встановленої зупинки-укриття змилася фарба — ситуацію вже виправляють

Зі стін нещодавно встановленої зупинки-укриття по вулиці Театральній в Миколаєві змилася жовта фарба.

Це помітила мешканка Миколаєва Катерина Волинець, про що вона написала в групі «Contact center при Миколаївській міській раді».

В пресслужбі комунального підприємства «Миколаївелектротранс», яке є замовником цих зупинок, в коментарі «НикВести» повідомили, що підрядник  ТОВ «ІНЖЕНЕРНО-БУДІВЕЛЬНА ФІРМА «ЕЛІТМАЙСТЕР» вже виправляє ситуацію.

Там також зазначили, що ймовірно стіни облили розчиною речовиною, через що фарба потекла.

Як  повідомлялося, комунальне підприємство «Миколаївелектротранс» раніше уклало договір на виготовлення 14 конструкцій за 15 мільйонів 338 тисяч 142 гривні за рахунок міського бюджету. Таким чином, середня вартість одного укриття становить 1 мільйон 95 тисяч 581 гривню.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич пояснив, чому тимчасові притулки на зупинках, виготовлені за гроші міськбюджету, коштують саме 1 мільйон 95 тисяч гривень.

Нагадаємо, наприкінці серпня стало відомо, що у мікрорайонах Миколаєва, які найчастіше зазнають ворожих обстрілів, планують встановити зупинки-укриття за прикладом Харкова.

Повідомлялося, що тимчасові укриття за кошти міського бюджету встановлять на 34 зупинках в Миколаєві. Перелік адрес за посиланням.

Укриття, які планують незабаром встановити на зупинках в Миколаєві, будуть більшими та міцнішими за те, яке змонували у Корабельному районі,  розповів Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Нагадаємо, у Корабельному районі Миколаєва поблизу зупинки громадського транспорту 22 вересня встановили залізобетонне укриття. Це подарунок місту від одеського бізнесмена Анатолія Редера.

Внаслідок удару по цій зупинці 29 липня загинули восьмеро людей, ще понад десятеро отримали поранення різного ступеню важкості. 

Читайте також: