• понеділок

    7 жовтня, 2024

  • 18.6°
    Гроза

    Миколаїв

  • 7 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 18.6° Гроза

Росіяни можуть почати обстрілювати окупований ними Херсон, — Кім

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім припускає, що росіяни розповсюджують повідомлення про те, що ЗСУ будуть обстрілювати Херсон, оскільки самі планують вдарити по місту.

Про це він сказав у відеозверненні в середу, 19 жовтня, пишуть «НикВести». 

— Розсилають повідомлення: «Евакуюйтеся з Херсону, ЗСУ будуть обстрілювати Херсон». Знаючи російську тактику і те, що вони копають укріплення в районі Чаплинки під ствольну артилерію, в акурат, щоб бити по Херсону, в мене є відчуття, що росіяни готуються бити по Херсону. На жаль, — сказав голова ОВА.

Також росіяни вкидують фейкову інформацію щодо майбутніх масованих обстрілів України, повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

— Робота ведеться по всіх напрямках. Наші військові — красені. Окупанти вмикають масове ІПСО, вкидають, що там хтось їде, масові обстріли, мільйон цілей, мільйон ракет, звідти-то евакуюйтесь, ядерна бомба. Коротше, нісенітниця все це, не ведіться. Довіряємо тільки перевіреним джерелам, спостерігаємо, як наші військові дають під зад російським окупантам, — відзначив він.

Раніше повідомлялося, що голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім сумнівається в правдивості заяв, які напередодні зробили херсонський гауляйтер Володимир Сальдо та командувач росармією в Україні Сергій Суровікін.

Читайте також: