• неділя

    6 жовтня, 2024

  • 24.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 6 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 24.1° Похмуро

«Живих там не залишилося», — Арестович про російських окупантів на Кінбурні

Радник Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що російських солдатів, які обстрілювали Очаків із території Кінбурнської коси, більше немає там. Також немає на косі російських засобів радіоелектронної боротьби та розвідки.

Про це Олексій Арестович сказав під час бесіди з Марком Фейгіним.

— Злі мови стверджують, що там були російські сили радіоелектронної боротьби, розвідки і десантників, які їх трошки охороняли. Так ось їх немає. Їх більше нема. Якісь прикольні пацани там (тепер, - прим.). Кінбурнська коса - це власне лівобережжя.

Там неправильні хлопці, які вели з цієї Кінбурнської коси обстріл ні в чому невинного Очакова, в якому дуже багато дітей і ображали 73-й центр морських операцій, це морські котики. А потім бац і з ними щось трапилося. Чисто формально там проходить кордон Миколаївської області. Миколаївська область раптом стала вільною. Бац, і щось сталося. Живих там не лишилося.

Поганих людей, які беруть і стріляють містом, повним дітей, їх уже немає. І немає розвідувальних підрозділів, які там стояли та спостерігали за нашою територією, умовно кажучи Одеса та Миколаїв. У тих напрямках. Там були сили радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби. З ними щось сталося. А це дуже цінний персонал у війні, а по-друге, дуже цінне обладнання, таємне. З ним теж щось трапилося. Це покарання поганих людей, які стріляли містом, - сказав Олексій Арестович.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підкреслив, що Україна за жодних умов не зупиниться на шляху звільнення своїх територій і не прийме жодних компромісних рішень.

Читайте також: