• субота

    5 жовтня, 2024

  • 20.3°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 5 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 20.3° Похмуро

Замазєєва підбила підсумки місяця роботи регіонального відділення штабу з питань поводження з військовополоненими

Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, яка є уповноваженим представником Консультаційного центру Координаційного штабу ППВ у Південному регіоні, відзвітувала про результати роботи центру протягом місяця.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Місяць тому в Миколаєві відкрилося перше в Україні регіональне представництво Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими - Консультаційний центр Південного регіону. Перед цим – безліч перемовин на державному рівні, зустрічі з близькими військовополонених і одна мета - перший регіональний центр обов’язково повинен бути відкритий саме у Миколаєві! Сьогодні з впевненістю можу сказати - нам є чим пишатися!», — відзначила Ганна Замазєєва.

Зокрема, вона нагадала, що найближчим часом 57 дітей наших військовополонених миколаївських Героїв, віком до 18 років, отримають грошову допомогу на оздоровлення у розмірі 10 тисяч гривень. Відповідне рішення затверджено на засіданні спеціальної комісії обласної ради.

Також, за цей час фахівці провели:

  • 506 особистих онлайн-консультацій та 308 особистих офлайн-консультацій
  • 339 консультацій з юридичних питань та 20 психологічних консультацій
  • 18 групових зустрічей, в тому числі 7 - з залученням спеціалістів з різних установ та відомств (по напрямках)

«Делегація з представників нашого КЦ Південного регіону особисто зустрічали наших Героїв одразу після завершення процедури обміну  військовополоненими. Як уповноважений представник регіонального представництва КШППВ, разом з фахівцями КЦ були залучені до обговорення проблемних питань за участі представників КШППВ, Уповноваженого ВР з прав людини та представників МКЧХ у місті Києві. Кожен з фахівців нашого КЦ прагне зробити усе можливе для родин наших захисників, аби жодна з них не відчувала себе покинутою та мала змогу отримати кваліфіковану допомогу та консультацію», — додала голова облради.

Телефон приймальні Консультаційного центру Південного регіону:

0 800 200 202

Час роботи: з 10:00 до 16:00 з понеділка по п’ятницю

Адреса: 54000, м. Миколаїв, вул. Нікольська, 37 (прийом за попереднім записом).

Пресреліз

Нагадаємо, майже 2000 турнікетів та декомпресійних голок для порятунку наших бійців передала голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва та гуманітарний штаб Миколаївщини.

Читайте також: