• субота

    5 жовтня, 2024

  • 21.7°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 5 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 21.7° Мінлива хмарність

Сєнкевич заявив, що конкуренція між ним та Кімом можлива лише у випадку виборів

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич заявив, що конкуренція між ним та головою обласної військової адміністрації Віталієм Кімом можлива лише у випадку початку виборчої кампанії.

Про це йшла мова в інтерв’ю міського голови на проекті «У ліжку з Марічкою Довбенко».

Він зазначив, що не може конкурувати з Віталієм Кімом у медійному просторі. Як відомо, з початку війни голова Миколаївської ОВА став одним з найпопулярніших спікерів в Україні.

— Можу сказати, що я не можу з ним конкурувати в медійному просторі. Він з першого дня війни був дуже оптимістично налаштований, заряджав оптимізмом і миколаївців, і жителів України. В той самий час я був таким, знаєте, людиною, яка постійно так «Прийдіть до тями, все не так добре». Нещодавно спілкувався з однією жіночкою, вона каже: «Ви такі класні з Кімом, я послухала його, послухала вас і зробила посередині». Мене питають, чи не думаю як, що Кіма якось задвинули, сказали йому не висовуватися. Ні, просто зараз актуальність трошки втратилася. Бо люди мають більше джерел інформації. І звичайно, трошки всі заспокоїлись, звиклись з війною. Нам з ним немає в чому конкурувати. Якщо він піде на вибори міського голови — тоді ми будемо з ним конкурувати. Я на голову ОДА точно не планую, мені це не цікаво, - зазначив Олександр Сєнкевич.

Віталій Кім та Олександр Сєнкевич, фото Свідок.info

Під час розмови з журналісткою міський голова розповів, що у нього склалися нормальні стосунки, а всі питання вирішуються у робочому порядку.

— Ми з ним нормально спілкувалися. Він сам з будівельного бізнесу. І ми з ним спілкувалися до того, як він став головою ОДА. І пізніше він став депутатом міськради. Звичайно, що ми з ним спілкувалися і співпрацюємо з першого дня війни. До війни ми з ним працювали як з головою ОДА, а зараз співпрацюємо як з головою ОВА. Ми всі питання вирішуємо в робочому порядку, без психів. У нас з ним немає якихось питань, з яких би мали принципово різні позиції та займали діаметрально різні положення. Ми зазвичай знаходимо компроміси у всіх питаннях, де маємо особливі думки. Сьогодні працюємо разом на те, щоб в області та Миколаєві всі бачили, що влада об’єднана заради перемоги та комфорту всіх громадян під час воєнного часу, - сказав Олександр Сєнкевич.

Як відомо, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич зізнався, що збирається балотуватися на ще один термін.

Раніше повідомлялось, що очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вважає, що під час війни має працювати виконавча влада, а депутати місцевих рад не затребувані, оскільки капітальні видатки та програми розвитку не виконуються, а все інше — це повноваження виконавчого комітету.

Читайте також: