• субота

    28 вересня, 2024

  • 21.5°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 28 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 21.5° Ясне небо

Миколаївський нардеп Дирдін допоміг доставити на передову дві вантажівки для ЗСУ

Народний депутат Максим Дирдін допоміг пригнати українським захисникам на передову автівки.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

— Не пройшло і трьох тижнів, а ми разом з Віталієм Порхуним, Евгеном Цушко, Олександром Бевком, Игорем Савченко знову пригнали нашим військовим автівки, що слугуватимуть українським захисникам і допомагатимуть їм гнати окупантів з української землі! Пригнали автокран-евакуатор Foder (країна виробник - Великобританія) та вантажівку Mercedes,  розповів Максим Дирдін

За ого словами, це стало можливим завдяки литовським друзям, а саме директору БФ «VŠĮ Vienas k paramos fondas» Олегу Шураєву і його команді та небайдужим громадянам Польщі, які допомогли у подоланні бюрократичних бар'єрів.

Потреба в вантажівках нашим захисникам, які разом з технікою працюють у вкрай складних умовах, існує постійно, а армія має бути мобільною! Серед переваг цих вантажних автомобілів - висока прохідність, надійність, вантажопід'ємність та здатність швидко почати роботу,  наголосив він.

Нагадаємо, що Максим Дирдін разом з головою Первомайської РВА Сергієм Саковським та депутатом Первомайської міськради Евгений Цушко відвідали сімейний табір, в якому відпочивають діти українських захисників та діти, які були змушені тікати подалі від обстрілів.

Раніше народний депутат України Максим Дирдін відвідав Польщу з робочим візитом. Там він зустрівся з представником української діаспори в Польщі Василем Пикою, з яким обговорив проекти, які можна реалізувати між регіонами двох держав

Читайте також: