• вівторок

    8 жовтня, 2024

  • 20.6°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 8 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 20.6° Переважно ясно

Внаслідок тяжкої хвороби помер в.о. гендиректора «Миколаївської ТЕЦ» Віталій Питько

20 серпня 2022 року внаслідок тяжкої хвороби у віці 51 року перестало битися серце тимчасово виконуючого обов’язки генерального директора ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ» Віталія Юрійовича Питька.

Про це повідомляється на сторінці підприємства.

— Колектив підприємства висловлює глибоке співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої втрати. Професійна майстерність, життєва мудрість, організаторський талант, почуття гумору Віталія Юрійовича назавжди збережеться в серцях тих, хто знав його і працював разом. Вічна пам'ять,  зазначили на підприємстві

Віталій Питько працював на посаді виконуючого обов’язки генерального директора ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ» з 4 січня 2022 року.

Раніше він очолював ДТЕК Зуївську ТЕС, де пропрацював 7 років спочатку на посаді головного інженера, потім директора. Також працював директором ДТЕК Криворізької ТЕС.

Віталій Питько отримав два вищих освіти: у 1993 році за спеціальністю інженер-електрик у Донецькому політехнічному інституті, у 2013 році захистив диплом магістра бізнес-адміністрування Києво-Могилянської бізнес-школи.

Нагадаємо, що попередній генеральний директор ЧАО «Миколаївська ТЕЦ» Юрій Кишко помер 5 травня 2021 року в Миколаївській міській лікарні №1.

Читайте також: