• неділя

    6 жовтня, 2024

  • 18.5°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 6 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 18.5° Мінлива хмарність

Замазєєва закликала миколаївців активно здавати кров: Зробіть внесок у нашу перемогу

Голова Миколаївської обласної ради Гана Замазєєва закликала, щоб якомога більше миколаївців ставали донорами, оскільки саме зараз кров усіх груп дуже необхідна для лікування поранених українських військових.

Про це вона сказала у своєму відеозверненні.

— Наші ЗСУ, відважні хлопці та дівчата, ризикуючи власним життям, щоденно борються за мирне небо і вільну Україну. Ми ж усіма силами маємо допомагати їм у цій надскладній боротьбі. Зараз поранені воїни та цивільні мешканці вкрай потребують кров — усі можливі групи та резуси!  Я прошу всіх, хто не стоїть зі зброєю в руках, хто має міцне здоров’я, зробити свій внесок в нашу майбутню перемогу! Прийти на пункт здачі і здати кров, — закликала Ганна Замазєєва.

Ганна Замазєєва зазначила, що ті, хто допоможе ЗСУ отримає гуманітарну допомогу від фонду «Світлі справи».

— Ви здаєте кров на нашій станції переливання (Миколаївська обласна станція переливання крові, — прим.), день в день приходите до Штабу із довідкою про донорство і отримуєте продуктовий набір без черги. Це буде наша подяка за ваш внесок, за вашу віру в ЗСУ в нашу майбутню перемогу. Долучайтесь і долучайте. Зараз кожен небайдужий може власною краплею крові врятувати тих, хто щоденно захищає нас! — сказала Ганна Замазєєва.

Слід додадати, що на завтра, 31 серпня, Миколаївська обласна станція переливання крові потребує допомоги донорів усіх груп крові. Здати кров можна щодня з 8 години ранку за адресою: Миколаїв, вулиця Радіо, 2.

Читайте також: