• четвер

    19 вересня, 2024

  • 20.5°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 20.5° Ясне небо

Компенсація за пам'ятники: у Новій Одесі сім’ям загиблих військових виплачуватимуть по ₴20 тисяч

У Новій Одесі Миколаївської області сім'ям загиблих військовослужбовців виплачуватимуть по 20 тисяч гривень на встановлення надгробних пам'ятників.

Відповідне рішення ухвалили депутати Новоодеської міської ради.

Також на засіданні виконавчого комітету затверджено порядок надання допомоги та перелік документів, які потрібно надати для отримання коштів

Раніше повідомлялося, що на центральному кладовищі Нової Одеси, що на Миколаївщині, вкрали бойовий прапор 36-ї бригади морської піхоти з могили загиблого воїна Андрія Фіцая.

Нагадаємо, що депутати Миколаївської міської ради внесли зміни в програму «Соціальний захист», до якої з бюджету буде виділено 600 тисяч гривень на відшкодування витрат за копку могил загиблих солдатів, які брали участь в забезпеченні оборони України проти російської агресії.

Також повідомлялося, що у Миколаєві сім'ям загиблих воїнів, які вирішили ховати їх на військовому секторі кладовища в Матвіївці планують за бюджетні кошти встановлювати однотипні надгробні плити. Крім того, пропонується компенсація для сімей, які поховали воїнів на інших ділянках кладовища. 

Читайте також: