• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13° Ясне небо

Викрав чуже авто та скоїв ДТП: правоохоронці затримали мешканця Миколаївщини за підозрою у незаконному заволодінні авто

На Миколаївщині затримали 34-річного жителя селища Зарічне Миколаївського району за підозрою у незаконному заволодінні автомобілем. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції Миколаївської області.

За інформацією відомства, 1 жовтня близько 7:00 до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця із повідомленням про те, що невідома особа викрала його авто марки «Mercedes Benz».

Так, у ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці з’ясували, що потерпілий віддав свою автівку зловмиснику на ремонт. Фігурант вирішив покататися у цьому ж селі на автомобілі та не впорався із керуванням, потрапив у ДТП.

Того ж дня слідчі затримали зловмисника.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Нагадаємо, 23 вересня у Новій Одесі троє людей постраждали під час зіткнення мотоцикла Honda та легкового автомобіля ВАЗ. Тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості отримали: 57-річний водій легковика, його  7-річний пасажир та 32-річний водій мотоциклу. Поранених госпіталізували.

Раніше, 22 вересня, у Корабельному районі Миколаєва на зупинці Універсам сталася аварія. Легкове авто Chevrolet Aveo зіштовхнувся з мопедом. Водія мопеда госпіталізували з тілесними ушкодженнями середньої тяжкості.

Також у Миколаєві на перетині вулиць Крилова та Білої зіткнулись автомобіль Nissan Rogue та мотоцикл Viper, постраждали двоє підлітків.



Читайте також: