• пʼятниця

    4 жовтня, 2024

  • 15.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 4 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 15.1° Похмуро

Дитяче містечко «Казка» відкриють для миколаївців за декілька тижнів

Дитяче містечко «Казка» у Миколаєві планують відкрити для відвідування вже за декілька тижнів. Проте, можливо, без роботи атракціонів.  

Про це повідомив начальник міського управління культури Юрій Любаров в ефірі телеканалу «МАРТ».

— Я можу казати зараз тільки про паркову зону. Вона готова, зараз там працюють двірники, зелене господарство для того, щоб відкрити «Казку». Що буде з атракціонами – подивимось, ще є час. За декілька тижнів, я сподіваюсь, «Казка» відкриється. Якщо до цього щось вирішиться з атракціонами, то ми побачимо – вони запрацюють, – сказав він. 

Нагадаємо, що Апеляційний суд визнав недійсним договір про передачу бізнесмену Олександру Скрипіну в оренду території «Казки». Однак Олександр Скрипін досі є переможцем конкурсу. Після цього бізнесмен подав апеляцію на рішення суду, однак програв її.

Водночас міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич заявив, що планує провести новий конкурс з оренди дитячого містечка.

Нагадаємо також, що задля економії коштів миколаївське дитяче містечко «Казка» хочуть реорганізувати та приєднають до Миколаївського міського палацу культури та урочистих подій. У зв’язку з цим буде звільнено п’ятьох працівників.

Читайте також: